Maak kennis met
de infrastructuur van morgen

Maximaal hergebruik van water en grondstoffen

Onze nieuwe naam CirculinQ beschrijft eigenlijk al waar wij voor staan. Te beginnen met “Circu” van circulariteit. Circulariteit van het opgevangen regenwater, circulariteit van de gebruikte grondstoffen en circulariteit van het product zelf. Vervolgens de “linQ” van verbinding. LinQ van de verbondenheid met de omgeving, linQ van de onderlinge verbinding van de elementen en linQ van de connectie met andere systemen.

De komende decennia staan wij voor een enorme uitdaging. De klimaatverandering zet in hoog tempo door met zichtbare impact. Perioden van veel wateroverlast afgewisseld met lange periodes van droogte laten hun sporen na. Dit vraagt om snelle en betrouwbare systemen. Wij geloven dat klimaatbestendigheid en maximale circulariteit de enige toekomstbestendige oplossing is voor een duurzame infrastructuur. CirculinQ biedt een toekomstbestendige en duurzame elementenverharding voor de toenemende wateroverlast in binnen- en buitenstedelijke gebieden.

tijdens regen

Parkeren. Fietsen. Lopen.

CirculinQ levert een toekomstbestendige en circulaire elementenverharding voor de lokale infrastructuur. Met de CCL-elementen, wat staat voor Circular, Climate adaptive en Lightweight, worden duurzame voetpaden, fietspaden en parkeervakken aangelegd.

Voor ieder project

De elementverharding is op vele manieren inzetbaar. Van waterbergend fietspad in uw gemeente of parkeerplaats als geïntegreerd onderdeel van uw watermanagement systeem op uw bedrijventerrein, tot schouwpad als kabelgoot. Het kan allemaal.

Altijd een oplossing die bij uw situatie past

Op deze website laten we u kennismaken met de oplossingen die we voor u beschikbaar hebben. Over een aantal onderwerpen zijn ook uitgebreidere downloads beschikbaar. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en/of een verhelderende presentatie.